Arran Girona

Web de l'assemblea d'Arran de la ciutat de Girona

Valoració d’Arran Girona dels resultats de la CUP-AE a les eleccions al parlament

Havent-se celebrat els comicis del 25 de novembre, des de l’assemblea d’Arran de Girona, com a organització que hem participat colze a colze pel projecte de la CUP-Alternativa d’Esquerres al llarg d’aquests últims dies de campanya electoral, volem mostrar la nostra satisfacció per la seva irrupció al Parlament de Catalunya, que han de suposar un cavall de Troia de les classes populars i l’independentisme combatiu.

La CUP entra al parlament i ho fa a través de la circumscripció de Barcelona, amb 3 diputats, havent superat el llindar del 3% a les 4 circumscripcions catalanes, obtenint 126.219 vots (3,48%). Per la nostra banda, a la circumscripció de Girona, han faltat només mig miler de vots sobre els obtinguts 14.502 (4,21%) per obtenir representació. La CUP es consolida a les viles i ciutats on ja hi tenia nucli i allà on hi ha hagut un treball de base i irromp amb força a moltes altres localitats. Ho fa, a més, en uns comicis en què els suposats “competidors electorals”, ERC i ICV, han crescut molt en nombre de votants. Amb les dades a la mà, doncs, podem afirmar que es consolida el projecte de la Unitat Popular, amb plena independència del recorregut dels partits polítics convencionals.

Davant d’això, des de l’assemblea d’Arran de Girona ho tenim molt clar: continuarem treballant per bastir la Unitat Popular, inspirada en les tesis de Salvador Allende, per a l’alliberament nacional i social dels Països Catalans. La nostra via és la del socialisme ple i la de la independència total per a l’emancipació del poble català. Els comicis del 25 de novembre ens indiquen que hi ha camí i que el jovent tenim la responsabilitat històrica de participar d’aquest recorregut.

Girona, 26 de novembre de 2012.

 

Deixa un comentari

Information

This entry was posted on Novembre 26, 2012 by and tagged , , , .