Arran Girona

Web de l'assemblea d'Arran de la ciutat de Girona

El bloc de Salt, una victòria del poble

Un cop més el poder popular s’ha imposat als dictàmens d’un sistema en decadència. El bloc de la PAH és la viva imatge que només lluitant tenim futur i que per tant hem d’estar totes i tots preparats per seguir defensant els nostres drets socials.

 MARC MARTI SALT PAH GIRONA OCUPACIO EDIFICI ASSAMBLEA

L’habitatge és ara mateix el reflex més clar del què ha suposat el capitalisme ludòpata que l’oligarquia vol seguir-nos imposant. Cal ser més ferms que mai en la defensa d’aquest dret social bàsic per al nostre desenvolupament social i ens sumem i lloem la feina que fa la PAH a la nostra ciutat i arreu del Països Catalans. Ha estat, un cop més, la desobediència el mitjà que ens ha dut al respecte dels nostres drets col·lectius, per més que, val a dir-ho, encara no s’hagi aconseguit la victòria final. Ha estat, doncs, un exemple més que el poble és capaç de molt si s’ho proposa i lluita amb fermesa.

Cal també aprofitar l’avinentesa per reclamar un habitatge digne per als joves. Cal que els joves ens bastim d’estructures com el cooperativisme d’habitatge o l’ocupació per tal de satisfer les nostres necessitats d’emancipació. L’ocupació segueix sent al punt de mira dels poders fàctics de la ciutat i del país, com es demostra dia a dia amb les amenaces de desallotjament que rebem massa sovint els moviments socials de la ciutat i els joves i no tan joves que s’han vist obligats a ocupar per viure i desenvolupar-se.

 BWrcq9PCcAEhnxY

Som els que volem la independència per canviar-ho, entesa com a solució als nostres problemes quotidians i no perquè res canviï. No permetrem que en el futur estat pel qual lluitem seguim reproduint els jocs mafiosos, corruptes i explotadors d’aquells qui ens governen i exploten.

Sí que es pot!

Assemblea d’Arran de Girona,

Girona, 16 d’octubre de 2013

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on Octubre 17, 2013 by .

Segueix-nos al Twitter!

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

A %d bloguers els agrada això: