Arran Girona

Web de l'assemblea d'Arran de la ciutat de Girona

L’assemblea d’Arran de Girona certifica el bon estat de l’edifici ocupat i en reivindica el seu ús social

  

 L’edifici ha estat revisat in-situ per experts i s’atribueixen les acusacions de mal estat de l’edifici a posicions interessades que no responen a la realitat

OkupacioGirona3

[Nota de premsa – Assemblea d’Arran de Girona]

  Havent-se realitzat una roda de revisions in-situ per diferents d’arquitectes professionals i experts en la matèria a l’immoble alliberat del carrer de Sant Josep número 7 de Girona, l’assemblea d’Arran de Girona desmenteix les acusacions fetes públiques recentment per l’advocat del propietari, Albert Botanch, en afirmar que l’edifici no reuneix les condicions d’habitabilitat i que la seva ocupació suposa un risc per a la integritat dels ocupants. Així, les revisions in-situ de l’edifici en certifiquen el seu bon estat i la seva viabilitat d’ús. Segons l’assemblea, i tal i com reforça l’estudi, es pretén desviar l’atenció de manera infundada i interessada per preparar el terreny cap a un hipotètic escenari de desallotjament que no tindria motius reals i justificats.

Anant més enllà, l’assemblea afirma que l’edifici està en una fase de millora contínua del seu estat des de la seva ocupació el passat mes de juliol, gràcies a les tasques de rehabilitació i manteniment dutes a terme per diverses persones. A parer de l’assemblea, les acusacions pretenen llençar una cortina de fum per amagar el problema real i que en justifica l’alliberament. “El reiterat desús de l’edifici envers la manca d’espais pel jovent i les entitats són problemes que conflueixen cap a la necessitat d’ocupació de l’espai. Aquesta és realment la qüestió de fons i que ens ha dut a prendre aquesta acció amb el suport de molta gent anònima i entitats de la ciutat”, tal i com afirma en aquest sentit un portaveu de l’assemblea.

Crida al diàleg entre les dues parts

 

 L’assemblea d’Arran de Girona es reafirma amb la voluntat de diàleg entre les parts interessades, ja feta pública en l’inici de l’ocupació. “La nostra voluntat no és la de confrontació amb el propietari, sinó de diàleg. Creiem fermament que ens podem entendre i que la nostra tasca dins l’edifici, que estaria en desús, no mostra motius per perjudicar-lo”, conclou el portaveu de l’assemblea.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on Octubre 3, 2013 by .

Segueix-nos al Twitter!

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

A %d bloguers els agrada això: