Arran Girona

Web de l'assemblea d'Arran de la ciutat de Girona

Felip de borbó, el Fòrum Impulsa i la brigada mòbil

Per segon cop aquest mes de juny, la nostra ciutat s’ha tornat a emplenar de la hipocresia empresarial, monàrquica i espanyolista.

 

Volem denunciar tot el que envolta una fundació príncep de Girona, que tanmateix no deixa de ser una fundació que dóna veu a la nostra ciutat a empreses com Indra, Repsol, La Caixa i un llarg etcètera de les empreses que estan arruïnant les classes populars del nostre país. Ens sembla vergonyós que aquells que estan desmantellant l’estat del benestar es permetin el luxe de parlar d’emprenedoria o d’impuls de projectes de joves. Ells són qui esta robant el futur al jovent dels Països Catalans.

 

Continuem denunciant l’ofensiva espanyolista que pateix la nostra ciutat de part de la casa reial espanyola. Arran seguirà combatent de forma implacable qualsevol ofensiva espanyolista i tot el que els Borbons representen al nostre país.

 

Per últim tornem a lamentar el paper de la brigada mòbil dels mossos d’esquadra. La brigada mòbil és un exèrcit, al servei del gran capital, per tal de reprimir els moviments socials i polítics del nostre país. L’actuació d’ahir fou totalment gratuïta i vergonyosa, fent un ús indiscriminat d’una violència totalment allunyada del que hauria de ser una democràcia.

 

Per això demanem que no es torni a convidar a Felip de Borbó a la nostra ciutat, que es parli d’emprenedoria social i cooperativa des de les institucions, i un cop més la dissolució de la brigada mòbil dels mossos d’esquadra.

 

El jovent seguem Arran

 

Girona 27 de Juny de 2013.

Imatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on Juny 28, 2013 by .

Segueix-nos al Twitter!

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

A %d bloguers els agrada això: