Arran Girona

Web de l'assemblea d'Arran de la ciutat de Girona

Valoració setmana de mobilitzacions en contra del congrés de seguretat jurídica a iberoamèrica

Valoració setmana de mobilitzacions en contra del congrés de seguretat jurídica a iberoamèrica

En primer lloc volem agrair a totes les persones que s’han sumat a les mobilitzacions que hem convocat juntament amb la CUP i animar a que a les properes convocatòries seguim sumant manifestants.

Aquest congrés amagat darrere d’una càtedra de la UDG té com a únic objectiu garantir el neocolonialisme que el capitalisme espanyol du a terme a Amèrica Llatina. És doncs un capitalisme espanyol que prové dels despatxos de la Caixa, d’Abertis, de Telefònica o d’un llarg nombre d’empreses que participen al congrés, i que explota el poble català i llatinoamericà. És per això que la nostra lluita és al costat dels pobles, mai al costat dels que s’aprofiten del 99% de la població del món.

Amb l’excusa del congrés hem rebut la visita de diverses “personalitats” de la vida política de l’estat espanyol com el Príncep Felip de Borbó, el ministre Alberto Ruiz-Gallardón o l’expresident del govern Jose Luís Rodriguez Zapatero. Des d’Arran no podem permetre que les elits d’aquest estat espanyol vinguin impunement a la nostra ciutat i és per això que hem sortit al carrer i ho farem els cops que calgui.

Volem denunciar també, l’estratègia espanyolitzadora de la casa reial sobre la nostra ciutat, i és per això que un cop més ho hem protestat als carrers, els borbons no són ben rebuts a Girona.

Així doncs unes 60 persones dilluns i un centenar de persones dimarts ens vam manifestar pels carrers de Girona per deixar clar que la nostra ciutat ni és imperialista ni és amiga dels borbons.

Finalment lamentar, un cop més la injustificable actuació de la brigada mòbil dels mossos d’esquadra, que van ferir l’ull d’un manifestant de forma totalment aleatòria i intimidatòria.

El jovent seguem arran

Girona 10 de Juny de 2013

Imagen

Imatge de la manifestació de dimarts a la tarda

 

 

Imagen

Ull del jove anitomonàrquic agredit pels Mossos d’Esquadra

Imagen

En aquesta imatge es pot apreciar com els Mossos d’Esquadra agradeixen el jove antimonàrquic a l’ull saltant-se tot el protocal d’actuació.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on Juny 12, 2013 by .

Segueix-nos al Twitter!

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

A %d bloguers els agrada això: