Arran Girona

Web de l'assemblea d'Arran de la ciutat de Girona

Comunicat de l’assemblea d’Arran de Girona

 

L‘assemblea d’Arran de Girona, davant les acusacions rebudes recentment sobre l’autoria d’unes pintades a la seu del PSC de Girona i a la llibreria del Call jueu, volem comunicar que:

  • Ens desvinculem de les pintades perquè en cap moment l’assemblea d’Arran Girona ha acordat fer-les, de manera que afirmem que la seva autoria és externa, malgrat l’ús indegut del nom de la nostra organització.

  • És sabut que no tenim cap mena de simpatia ni per la senyora Pia Bosch ni tampoc pel seu partit. Ara bé, creiem que ens trobem en un temps polític on les dianes i amenaces no ajuden a construir el país independent i socialista pel qual lluitem. Malgrat tot, ens sembla lamentable la ràpida campanya de desprestigi cap a la nostra organització sense cap mena de consulta per part de ningú sobre l’autoria dels fets. També ens sembla lamentable la velocitat amb què el PSC i la senyora Bosch s’han afanyat per guanyar protagonisme a partir d’aquests fets. Aquest és un senyal inequívoc que la seva voluntat és magnificar uns fets aïllats a fi de camuflar un panorama intern de plena feblesa i greus incoherències polítiques dins del partit.

  • Per altra banda, no ens deixa de preocupar que aquestes pintades hagin estat tan ràpidament denunciades per diferents sectors polítics de la ciutat mentre setmanes enrere es podien veure pintades nazis amb símbols com l’esvàstica en el Call jueu i altres barris i ningú hi va dir res.

  • Finalment, volem denunciar que el tractament mediàtic que es dóna sobre l’assemblea d’Arran de Girona es limiti a reproduir fets com els succeïts, mentre es silencia la feina diària en favor de la independència, el socialisme i el feminisme al llarg dels darrers 25 anys de jovent organitzat, així com també en la denúncia del model de ciutat que s’està bastint a Girona en què el jovent treballador en queda exclòs.

 


arran

 

Assemblea d’Arran de Girona

Girona, 24 de març de 2013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on Març 24, 2013 by and tagged , , , , , .

Segueix-nos al Twitter!

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

A %d bloguers els agrada això: