Arran Girona

Web de l'assemblea d'Arran de la ciutat de Girona

Sant Puigdemont i els tàvecs

Tan sols un any ha necessitat l’alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont, per transformar el model de les Barraques de Sant Narcís sense comptar amb la veu i l’opinió de les associacions i col·lectius de la ciutat. No cal un doctorat d’història per saber que les barraques les van crear les entitats i no la burocràcia de la Plaça del Vi. Ara, però, el govern de la ciutat amb l’alcalde Puigdemont agafant la vara de Sant Narcís han decidit que alguns no som del seu grat per tenir un espai a la COPA. Alguns col·lectius ja no tenim dret a tenir barraca. L’argument? Que som organitzacions polítiques que a part de Girona fem activitats a altres bandes.
 Aquest 2012, doncs, entitats històriques, crítiques, que omplien de contingut a l’espai de la Copa hem estat expulsades. Es tracta d’un acte de censura. Un acte que ve acompanyat d’un procés paral·lel que és el de, utilitzant l’argument de la crisi (que estrany), deixar que comencin a programar associacions d’empresaris algunes de les nits de barraques. Sí, els empresaris, que sempre havien volgut entrar en aquest terreny de les entitats de la ciutat, aquelles tàvecs que cada any rondaven l’espai de la Copa per poder veure com treure’n suc, enguany ja han trobat la seva porta d’entrada. Sí.
 Encara que sembli mentida, i com si fos una de les mitològiques accions de Sant Narcís que tot ho capgiraven, l’alcalde Puigdemont i el seu equip ho han tergiversat tot en només 365 dies! O sigui que, agafem-nos fort.
 Amén!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on Octubre 28, 2012 by .

Segueix-nos al Twitter!

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

A %d bloguers els agrada això: